torsdag, februari 09, 2006

Ny design...

Började tycka att det gamla utseendet var lite tjatigt. Får se om jag gillar det här bättre - jag har ett par andra idéer också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillade den gamla, och jag tycker om den nya. Framför allt är det samma fascinerande innehåll :)

Ett par kommentarer: Du får gärna ha lite mer kontrast mellan bakgrunden och länktexten i högerspalten. Och så var det bokstaven "Y" i rubriken... ser den inte mer ut som en fiskmås på en av mina tidiga barnteckningar? ;)

Malin Sandström sa...

Konstruktiv kritik, tack tack! Mer kontrast i högerspalten är på gång, det är nog det som jag är mest missnöjd med just nu.

Hmm, "Y"... jag tycker nog själv mest att det är lite besvärande likt en slagruta, men så länge jag inte säger nåt kanske ingen inser det... ;-)

Anonym sa...

Rent grafiskt är det kanske onödigt mycket svart mellan "taglinen" och själva innehållet. Det kan kanske lösas genom att flytta ned taglinen lite eller genom att göra hjärnan till höger lite mindre. Eller genom att lägga hjärnan i "högerkolumnen" och låta innehållet börja tidigare i vänsterkolumnen, men det är en mer omfattande ändring ...

Bokstaven Y i rubriken tycker jag ser helt ok ut ... Möjligen är mellanrummen mellan bokstäver i rubriken aningen ojämt ..?

Malin Sandström sa...

RK: tack (något försenat) för kommentarerna. Jag håller med om att det nog egentligen är för mycket svart... Gillar idén med hjärnan i högerkolumnen!

Ojämnheterna i mellanrum mellan bokstäverna är tyvärr "inbyggt" i typsnittet. Det blir nog väldigt pilligt att ändra.